Onze referenties

Wat zeggen klanten over La Lingua?

Indigo

Een goed vertaalbureau vinden is zó moeilijk, hoor ik weleens zeggen. Zeker in deze tijden van machinevertalingen blijft het levensnoodzakelijk dat bedrijven, organisaties en communicatiebureaus een beroep kunnen doen op competente en professionele vertalers.

CrestronUiterst tevreden

“Sinds 1 jaar werken wij samen met La Lingua en we zijn uiterst tevreden. In ons bedrijf in internationale context speelt meertalige communicatie een cruciale rol. Vaak moet het ook vrij snel gaan. Wij appreciëren de duidelijke communicatie over timing, tarieven en moeilijkheid van de opdrachten. Deadlines worden steeds gerespecteerd, we kunnen steeds rekenen op een heel vriendelijke service. Een echte aanrader!”

Crestron

CrousticoEen plezier om mee samen te werken

“Voor al onze vertalingen doen wij graag een beroep op La Lingua. De opdrachten worden erg snel en goed opgepikt. Meestal ontvangen we binnen een paar uur al een offerte van Yvette. De communicatie verloopt steeds uiterst vlot en de vertalingen zijn er gegarandeerd binnen de vooropgestelde deadline. Het is een plezier om samen te werken!”

Croustico

Enorme flexibiliteit

“Het is fijn werken met La Lingua omdat ze een fantastische service en enorme flexibiliteit bieden. Het werk is heel kwalitatief en altijd binnen de gevraagde deadline. Ze gaan de extra mile voor hun klanten. Daarnaast voel je een fijne connectie en vriendelijkheid. Dat geeft het samenwerken net dat tikkeltje meer!”

Delhaize

The JAVA Coffee CompanyBijzonder snel

“Handleiding, commerciële of zakelijke tekst, catchy baseline, … La Lingua zorgt bijzonder snel voor professionele vertalingen van al onze copy. Bij twijfel over vaktermen geven ze ons graag advies en tips. Handig: bij vakantie ontvang je altijd op voorhand een bericht.”

The JAVA Coffee Company

Pauwels SauzenMet de glimlach

“Pauwels Sauzen werkt al enkele jaren samen met vertaalbureau La Lingua. In de huidige zakenwereld waar snelheid en flexibiliteit steeds belangrijker wordt, biedt La Lingua ons de juiste ondersteuning bij onze vertaalopdrachten. Zij staan altijd klaar om de vertalingen snel en kwalitatief tot een goed einde te brengen, én met de glimlach. Een aangename partner waarop je kan vertrouwen.”

Pauwels Sauzen

Super!

SUPERsnelle service, denken mee, erg tevreden!”

Coty Professional Beauty

 

TIP. Testen of we echt zo goed zijn? Neem contact op.