Tonnen vertaalervaring

In welke vakgebieden is La Lingua thuis?

Indigo

We zijn actief sinds 2005 en hebben de meest diverse vertaalprojecten gerealiseerd.

Commerciële vertalingen

Onder meer in de sectoren van cosmetica en voeding is La Lingua het bevoorrechte vertaalbureau van een aantal grote internationale namen. Onze vertalers behandelen hun teksten met stijl en smaak, zodat de lezer in welke taal dan ook geen moment ziet dat het om een vertaalde tekst gaat.

Technische vertalingen

Is je bedrijf actief in een gespecialiseerde technische of technologische sector? We beschikken over een kern van vertalers die een ruime ervaring hebben met technische content.

Juridische vertalingen

Een contract moet kloppen tot op de letter. En ook de kleine lettertjes moeten juist zijn. Geef ons contracten, wetgevingen of audits. Wij zorgen ervoor dat de juridische termen en uitdrukkingen kloppen als een bus. In elke taal!

Vertalingen voor de muzieksector

Swingende vertalingen van teksten uit de muziekwereld? La Lingua vertaalt voor platenlabels vaak biografieën van artiesten of teksten over nieuwe muziekreleases.

Vertalingen voor communicatiebureaus

Communicatiebureaus, grafische bureaus en ontwikkelaars van websites schakelen La Lingua in voor copywriting, revisies van teksten, proeflezen en vertalingen.

 

TIP. Hebben we al voor jouw sector vertaald? Neem contact op.